Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam

Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer

Actueel 667 keer gelezen

Zoetermeer - De Taptoe Zoetermeer, het jaarlijks terugkerend muzikaal evenement viert dit jaar een mijlpaal van 35 jaar op de Markt. Op Koningsdag 27 april 2024 zal, vanaf 20:00 uur, de Markt opnieuw bruisen van muzikale energie.

Dit jaar is er echter een bijzondere toevoeging aan de festiviteiten. De Taptoe Zoetermeer kondigt met trots aan dat Verhuisbedrijf Henneken zich heeft gecommitteerd als de nieuwe hoofdsponsor van het evenement. Met deze toezegging zal Verhuisbedrijf Henneken niet alleen de 35e editie ondersteunen, maar zich ook de komende vijf jaar verbinden aan de Taptoe Zoetermeer. Hiermee wordt de taptoe omgedoopt tot de “Verhuisbedrijf Henneken Taptoe Zoetermeer”.

“Wij zijn verheugd om Verhuisbedrijf Henneken te verwelkomen als onze nieuwe hoofdsponsor,” verklaarde Henry van Maanen, voorzitter van Harpe Davids Zoetermeer en organisator van de Taptoe Zoetermeer.
“De toewijding van Verhuisbedrijf Henneken aan de lokale gemeenschap en hun steun aan ons evenement is van onschatbare waarde. We kijken ernaar uit om samen te werken aan het voortzetten van dit prachtige evenement.”

Verhuisbedrijf Henneken is één van de oudste bedrijven van Zoetermeer en bestaat vermoedelijk al sinds 1870. Henneken verzorgt particuliere verhuizingen in binnen- en buitenland, kantoor- en bedrijfsverhuizingen en opslag van inboedels en bedrijfsinventarissen.
Al vanaf de oprichting heeft Henneken een eenvoudige filosofie: “doe je werk goed, dan komt de klant terug”. Geen gooi- en smijtwerk of haastige spoed, maar verhuizen dor nette medewerkers, die werken met zorg en aandacht en de puntjes op de i zetten. Henneken staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en het zijn de medewerkers die dit steeds weer waarmaken.

De Taptoe Zoetermeer belooft weer een spectaculair en entertainend evenement te worden. Met dit jaar zelfs weer een buitenlandse deelnemer zal het publiek worden getrakteerd op een avond vol indrukwekkende muziek, snelle formaties en kleurrijke uniformen.

De opening van de Verhuisbedrijf Henneken Taptoe Zoetermeer 2024 zal worden verzorgd door de burgemeester van Zoetermeer, Michel Bezuijen.

Deelnemers aan de Taptoe Zoetermeer 2024 zijn Deltaband Vlissingen, Showkorps WIK uit Oostende België, H!P (Harpe Davids Indoor Percussion), Jubal Winds Dordrecht, Harpe Davids Unlimited, Metro Scheveningen.

De Verhuisbedrijf Henneken Taptoe Zoetermeer nodigt alle inwoners en bezoekers van de stad uit aanwezig te zijn bij dit feestelijke evenement op de Markt en samen te genieten van een avond vol muziek en gezelligheid.

Voor meer informatie: www.harpedavidszoetermeer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De Hof van Seghwaert ligt aan de parkeerplaats die grenst aan Gaardedreef 169.
Kinderspeelmiddag in de perenboomgaard in Hof van Seghwaert 2 mei, 12:29
De vertrouwde medewerkers van Albert Heijn Seghwaert staan vanaf 27 mei weer enthousiast voor je klaar. Foto: pr
Albert Heijn Seghwaert wordt in twee weken compleet vernieuwd 2 mei, 11:31 7
Rust & Vreugd in Stadstheater
Rust & Vreugd van Hendrik Groen in Stadstheater 2 mei, 11:02
Hoe oud zijn ze? Hoe komen ze daar? Hoe en waar werden ze gemaakt? Foto: pr
Alles over pijpenkoppen vinden in de grond van Benthuizen 2 mei, 10:30
Deelnemers van Tuingezel tijdens een freerunning wandeling.
Freerunning wandeling met Tuingezel en Parkour Disciplines 2 mei, 09:50
De Vredesboom aan de Dobbe.
Bijeenkomst bij de Vredesboom 2 mei, 08:53
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 2 mei, 07:00
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 1 mei, 20:51