Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst

Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt

Actueel 390 keer gelezen

“Een uitvaart is geen dag uit het leven, maar een heel leven in één dag.” Dit is de overtuiging van Sigrid van den Berg, de drijvende kracht achter Sigrid Uitvaartbegeleiding. Zij begrijpt dat het verlies van een dierbare een emotionele ervaring is, waarbij het van belang is dat er iemand naast u staat die ondersteunt, adviseert en vooral luistert.

Uw wensen, onze zorg

In deze moeilijke tijden staan uw wensen en die van uw dierbaren centraal. Sigrid Uitvaartbegeleiding is er om, samen met u, een laatste afscheid te transformeren in een mooie en blijvende herinnering. Of u nu vooraf uw uitvaartwensen wilt bespreken of na een overlijden een waardig afscheid wilt regelen, Sigrid neemt alle tijd om een persoonlijk en passend afscheid te organiseren.

Bijna onbegrensde mogelijkheden

Met een respectvolle benadering naar wie de overledene was, creëert Sigrid unieke uitvaarten die variëren van een grootse ceremonie in een theater tot een intiem samenzijn thuis of op een bijzondere locatie zoals bij Kiki at Franx.

Praten over uw eigen afscheid

Hoewel het niet altijd makkelijk is, moedigt Sigrid aan om het gesprek over uw eigen uitvaart aan te gaan. Door nu uw wensen vast te leggen, ontlast u uw nabestaanden en zorgt u ervoor dat alles geregeld is. Zo kunt u zorgeloos genieten van het leven, wetende dat uw afscheid in goede handen is.

Maandelijkse inloopochtend bij Kiki at Franx

Elke tweede woensdagochtend van de maand, vanaf 10:30 uur tot 12:00 uur bent u van harte welkom op onze inloopochtend. Een perfecte gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met Sigrid, vragen te stellen en meer te weten te komen over onze diensten. Tijdens deze ochtenden is er ook een gratis gesprekskaart beschikbaar die u helpt bij het overdenken van uw wensen.

Persoonlijk en betrokken

“Ik vind het een eer om in deze bijzondere periode zo dichtbij te mogen komen,” zegt Sigrid. Als uw vaste contactpersoon biedt zij een vertrouwde basis tijdens het gehele proces en zelfs daarna, met nazorg om te zien hoe het met u gaat en of alles naar wens is verlopen.

Vrijheid in uw keuze

Het is een misverstand dat u gebonden bent aan de uitvaartverzorger van uw verzekering. Bij Sigrid Uitvaartbegeleiding heeft u de vrijheid om te kiezen voor de ondersteuning die het beste bij u past.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Bent u nieuwsgierig geworden? Bezoek onze website op www.sigriduitvaartbegeleiding.nl voor meer informatie. Of neem direct contact op via e-mail: info@sigriduitvaartbegeleiding.nl of bel naar 06 27 876 234 voor een gratis kennismakingsgesprek.

Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De Hof van Seghwaert ligt aan de parkeerplaats die grenst aan Gaardedreef 169.
Kinderspeelmiddag in de perenboomgaard in Hof van Seghwaert 2 mei, 12:29
De vertrouwde medewerkers van Albert Heijn Seghwaert staan vanaf 27 mei weer enthousiast voor je klaar. Foto: pr
Albert Heijn Seghwaert wordt in twee weken compleet vernieuwd 2 mei, 11:31 7
Rust & Vreugd in Stadstheater
Rust & Vreugd van Hendrik Groen in Stadstheater 2 mei, 11:02
Hoe oud zijn ze? Hoe komen ze daar? Hoe en waar werden ze gemaakt? Foto: pr
Alles over pijpenkoppen vinden in de grond van Benthuizen 2 mei, 10:30
Deelnemers van Tuingezel tijdens een freerunning wandeling.
Freerunning wandeling met Tuingezel en Parkour Disciplines 2 mei, 09:50
De Vredesboom aan de Dobbe.
Bijeenkomst bij de Vredesboom 2 mei, 08:53
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 2 mei, 07:00
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 1 mei, 20:51